Vil du skabe meningsfulde løsninger 
gennem involvering af brugere
og andre interessenter?

Vi faciliterer co-creation af nye produkter, services og strategier.

 

LET’S CO

Co-creation studio

BLOX, København

SÅDAN ARBEJDER VI

Kernestrategier til meningsfuld innovation:

Lyt

Læs mere

Kend de virkelige behov hos kunder og medarbejdere

De umiddelbare løsninger er ikke altid baseret på reelle behov. Derved riskeres energi at blive brugt i forkerte retninger. Ved at blive en del af hverdagen hos løsningens brugerne, opnår vi en dybdegående forståelse for konkrete udfordringer og muligheder.

Co-create

Læs mere

Skab et stærkt ejerskab for nye initiativer

Hvis nye initiativer ikke er skabt til at passe til aftagerne, er det mindre sandsynligt at løsningen bliver en succes. Kimen til en vellykket implementering skaber vi ved at inddrage de, der har noget på spil i den endelige løsning, i selve udviklingsprocessen. Vi tilbyder metoder til involvering, der tager din organisation professionelt gennem co-creation processen.

Prototype

Læs mere

Skab løsninger, der lever op til forventningerne

Det er dyrt at få nye løsninger rullet ud. Lav-risiko-lav-effekt løsninger kan fremstå som det sikreste valg. Vi tilbyder metoder til iterative prototyper, der i afgrænsede formater kan få nye mulige løsninger helt tæt på virkeligheden. Derved holdes risikoen lav, mens der skabes rum for eksperimentering.

 

Visualiser

Læs mere

Gør komplekse kontekster tilgængelige for andre.

Ofte er folk med forskellige baggrunde ikke afstemte i forhold til at angribe udfordringer fra samme vinkel. Dette fører til uproduktive møder. Gennem visualisering, gør vi komplekse sammenhænge enkle at forstå og kommunikere. Det visuelle sprog skaber forudsætning for, at konkrete resultater opnås enkelt og på tværs af baggrunde.

 

SERVICES

4 KONKRETE BUD PÅ, HVORDAN VI KAN ARBEJDE SAMMEN MED JER:

Vores speciale er design drevet af dybe indsigter.
Vi tilbyder en værktøjskasse til at facilitere deltagere med forskellige baggrunde i kreativt og produktivt samarbejde.
De forskellige stemmer bliver omsat til meningsfulde resultater gennem vores design kompetencer,
der giver liv og identitet til deltagernes engagement.    

TEAM

Monika Havnø

Monika er medstifter af Let's Co. Ved siden af sin kandidatgrad i Co-design har hun en akademiuddannelse i økonomi & ressourcestyrring. Med denne baggrund bruger Monika sine analytiske kompetencer til at forstå komplekse udfordringer med mange interessenter, og udvikle koncepter og business cases omkring de designløsninger hun identificerer.

Rie Maktabi

Rie er sammen med Let’s Co også medstifter af Chemo to go please, et design firma der har udviklet en taske til patienter der modtager kemoterapi derhjemme. Med en kandidatgrad i codesign og en baggrund i visuel kommunikation bruger Rie sine menneskelige og visuelle evner til legende at inspirere, engagere og dele den designdrevne proces internt og eksternt.

HVAD SIGER VORES KUNDER

KUNDER

KONTAKT

send OS EN mail:

Email: hello@letsco.dk
Phone: 40794690
Office: BLOX, Bryghuspladsen, 1473 København 

FOLLOW THE JOURNEY