Workshop facilitering

En ramme for frugtbart samarbejde.

En workshop med kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere genererer kvalificerede inputs til fremtidige løsninger. En godt faciliteret workshop forventningsafstemmer og skaber ejerskab blandt deltagerne, hvilket er afgørende for et vellykket samarbejde. En stramt facilitet workshop er en støtte til at opnå konkrete resultater, selv blandt et stort antal uenige deltagere.

Vores ekspertise er metoder til kreativt samarbejde. Praktisk set betyder det visuelle værktøjer til at tale på tværs af forskellige baggrunde og dagsordener, i kreative rammer der skaber en produktiv scene. Gennem workshopformatet kan en intention om brugerinddragelse, demokrati eller joint venture blive gjort konkret.

Se eksempel på workshop facilitering i dette projekt